Disciplines van Archiport

ArchiPort is gespecialiseerd in diverse bouwdisciplines, waaronder nieuwbouw, verbouwingen, onderhoud, herbestemming en renovaties. Elke discipline vereist vakmanschap en expertise, en bij ArchiPort bent u hiervoor aan het juiste adres. Wij voeren zowel kleine als grote opdrachten uit voor particulieren en bedrijven.

Bouwvergunning

Deskundige Ondersteuning bij Bouwvergunningen

Er zijn vaak veel vragen rondom bouwvergunningen: Heeft u er een nodig? Zijn er kosten aan verbonden? Wat is het verschil tussen een bouwvergunning en een omgevingsvergunning? Bij ArchiPort begrijpen we dat deze regelgeving complex kan zijn en dat u graag een expert aan uw zijde heeft om onzekerheid weg te nemen.

 

Waarom Kiezen Voor ArchiPort voor uw Bouwvergunning?

  • Expert Advies: Wij zijn gespecialiseerd in bouwvergunningen en helpen zowel particulieren als bedrijven bij het verkrijgen ervan. Of het nu gaat om nieuwbouw, aanbouw, opbouw, uitbouw projecten of renovaties, wij begeleiden u door het gehele vergunningsproces.
  • Volledige Service: Wij assisteren niet alleen bij de aanvraag van bouwvergunningen, maar ook bij bijbehorende berekeningen zoals constructie, daglicht, ventilatie, EPC (Energie Prestatie Coëfficiënt) en MPG (Milieu Prestatie Gebouwen). Voor EPC werken we samen met geselecteerde experts om de energiezuinigheid van uw woning te waarborgen.

 

Onze Diensten omvatten:

  • Bouwvergunning Aanvragen: Wij zorgen voor een probleemloze aanvraagprocedure, zodat u zich kunt concentreren op uw bouwproject.
  • Berekeningen en Technische Ondersteuning: Ons interne team voert constructieberekeningen uit, terwijl we samenwerken met specialisten voor EPC-berekeningen en andere technische aspecten.

 

Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek en ontdek hoe wij u kunnen helpen met uw bouwvergunning en alle aspecten rondom uw bouwproject.

.