Disciplines van Archiport

ArchiPort is gespecialiseerd in diverse bouwdisciplines, waaronder nieuwbouw, verbouwingen, onderhoud, herbestemming en renovaties. Elke discipline vereist vakmanschap en expertise, en bij ArchiPort bent u hiervoor aan het juiste adres. Wij voeren zowel kleine als grote opdrachten uit voor particulieren en bedrijven.

Vakmanschap in Renovatie

 

Renovatie komt uit het Latijn en betekent vernieuwen. Het gedeeltelijk of geheel vernieuwen van een pand of huis maakt het weer leefbaar. Waar de één een renovatie laat uitvoeren om een monumentaal pand in oude glorie te herstellen, wil de ander juist een renovatie om een andere sfeer in huis of op kantoor te creëren.

 

Onze Renovatiediensten

 

  • Moderne Renovatie: Creëer een nieuwe sfeer in uw huis of kantoor. Wij vertalen uw wensen en ideeën naar een bouwtekening die voldoet aan alle wet- en regelgeving.
  • Complete Bouwtekeningen: Bij het maken van bouwtekeningen voor uw renovatieproject luisteren wij zorgvuldig naar uw wensen. Onze tekeningen voldoen volledig aan alle bouwvoorschriften en wetgeving.
  • Eigentijdse Vernieuwingen: Op praktische wijze combineren wij de karakteristieke eigenschappen van een gebouw met hedendaagse vernieuwingen. Dit maakt renovatie een interessante optie voor gebouwen die buiten gebruik zijn geraakt en niet volledig worden benut.

 

Waarom Kiezen Voor ArchiPort?

 

  • Centraal Stellen van Uw Wensen: Uw wensen en voorkeuren staan bij ArchiPort altijd centraal. Wij zorgen ervoor dat uw ideeën perfect worden vertaald naar een uitvoerbare bouwtekening.
  • Eigen Beheer van Rapportages en Tekeningen: Alle rapportages en tekeningen houden wij in eigen beheer, zodat wij volledige controle hebben over de kwaliteit en uitvoering.
  • Budgetvriendelijke Oplossingen: Bij het maken van bouwkundige tekeningen houden wij altijd rekening met uw budget. Zo voorkomen we onverwachte kosten en bieden we transparantie.
  • Verbetering van Oorspronkelijke Panden: In overleg met u verbeteren wij de minder sterke kanten van het oorspronkelijke pand en maken we het gebouw klaar voor een tweede leven.

 

Onze Expertise in Verbouwingen

 

  • Kleine en Grote Verbouwingen: Wij voeren zowel kleine als grote verbouwingen uit, van uitbouw en aanbouw tot dakopbouw.
  • Volledige Zorg en Begeleiding: Van concept tot oplevering, wij zorgen voor een zorgeloze renovatie-ervaring.

 

Neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek en ontdek hoe wij uw renovatieproject tot een succes kunnen maken.