Wie ben ik

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

                                                                                  Over Saied Ebrahimi

 

Mijn naam is Saied Ebrahimi en ik ben geboren en getogen in Teheran. Sinds 1994 woon ik in Nederland. Na vijftien jaar als zelfstandig ondernemer te hebben gewerkt, besloot ik mijn passie voor architectuur te volgen. Ik heb mijn opleiding tot architect afgerond aan de Technische Universiteit van Delft in 2018. Vervolgens heb ik ervaring opgedaan als ontwerper en tekenaar bij gerenommeerde architectenbureaus zoals Kaan Architecten in Rotterdam en De Lange in Nijkerk.

 

Mijn Visie en Onderscheidende Factor

Wat mij onderscheidt van andere architectenbureaus is mijn sterke focus op persoonlijk contact en het opbouwen van goede relaties. Dit legt de basis voor een nauwe samenwerking met mijn opdrachtgevers, waarbij ik het bouwproces intensief kan begeleiden en hen optimaal van dienst kan zijn. Ik ben voortdurend op zoek naar verbeteringen, aangezien de wereld voortdurend verandert. Ik luister goed naar de wensen en eisen van mijn klanten, bied passende oplossingen aan en streef altijd naar het beste resultaat.

 

Waarom Kiezen Voor Mij?

  • Ervaring en Expertise: Met mijn achtergrond bij vooraanstaande architectenbureaus breng ik een schat aan ervaring en expertise mee.
  • Persoonlijke Benadering: Ik geloof in een persoonlijke aanpak, waarbij uw wensen centraal staan in het ontwerpproces.
  • Resultaatgericht: Mijn focus ligt altijd op het leveren van het beste eindresultaat, waarbij kwaliteit en klanttevredenheid voorop staan.

 

Neem vandaag nog contact met mij op voor een vrijblijvend gesprek en ontdek hoe ik u kan helpen bij uw architecturale uitdagingen.